2012-11-23 23:57:35• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Szűz - ünnepelhetsz, boldog napod lesz

Napi horoszkóp november 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma ugyanaz a helyzet, mint tegnap: egyrészt a Hold a Kos jegyében nagyon élénkítő hatással van rád, másrészt viszont Uránusz keresztbe tesz neked. Túlságosan is engeded, hogy a csillagok hiperaktivitásra csábítsanak. Délután feltétlenül tarts szünetet. Esetleg menj el szaunázni, gőzfürdőbe, vagy masszíroztasd meg magad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai nap is teljes egészében egy Holdszünet hatása alatt lesz, így ne is erőltess magadra semmit, hanem add ezt a napot is Vénusznak. Öltözz hát ki, menj a városba, ülj be egy kávéra valahová, mosolyogj az emberekre, akik tetszenek neked. Légy kicsit bátrabb, mint máskor, hiszen Vénusz-kapcsolatod van!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon is hosszú Holdszünet van. Hétvégi bevásárlásod során engedd magad sodortatni. Ne határozd el magad semmi konkrét dologra. Ha elengeded magad, minden magától elrendeződik és jóra fordul. A meghívások önmaguktól alakulnak ki. Nem kell semmit tenned, csak várnod és elfogadnod.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák

A Hold a Kos jegyében marad, de egész nap szünetelni fog. Tehát megint vigyáznod kell, lassan és összpontosítva kell eljárnod, és gyakran tarts kisebb szüneteket, ha dolgoznod kell. Minél alaposabban foglalkozom a csillagaiddal, annál biztosabb leszek abban, hogy ez az idő nem alkalmas arra, hogy a külvilágban valamit elérjél. Tekints inkább befelé, és foglalkozz a lelkeddel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma visszatér hozzád a vidámság. Már kora reggel kapcsolatra lép a Hold és Jupiter, és a boldogság érzete, ami ebből a kapcsolatból kiindul, megmarad számodra egész nap, mert a Hold nem kezd hozzá semmi máshoz, hanem vasárnap délutánig szünetel. Meglátod,az egész nap boldog lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma ünnepelhetsz, mert boldog napod lesz. A késő esti órákig egy felhő sincs az asztrológiai láthatáron. Vállalkozz lehetőleg sok mindenre, és egy levegőváltozás is jót tenne neked. Legjobban úgy használhatod ki az energiákat, ha a Kos jegyében álló Hold alatt teszel egy kisebb utazást, például a szomszéd városba. A mai nap titka: szerezz új benyomásokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma fitt és aktív vagy. Jó a hangulatod, és elérhetsz egy pár dolgot. Akkor vagy a legjobb, ha sok ember társaságában vagy. Erőd és bátorságod környezetedet is inspirálja. Mindenesetre hangulatod egyik pillanatról a másikra kibillenhet. Ha ilyesmi történik, egyszerűen csak el kell űznöd a sötét gondolatokat magadtól.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma is több planéta áll melletted, mint ahány ellenedre van. Nem csoda, hogy mindent könnyedén végzel el, és még arra is marad bőven időd, hogy jó hangulatodat barátaiddal is megosszad. A Hold és Szaturnusz segítenek abban, hogy komoly, mélyenszántó beszélgetéseket folytass.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai nap hasonló lesz a tegnapihoz, csak ma egész nap Holdszünet lesz. Most semmi sem megy, ami nagy célra törekszik. Azonban mintha arra teremtették volna ezt a napot, hogy befelé fordulj. A Nap a te jegyedben áll, Merkúr visszafelé halad, mindez ablakot nyit a felső világba, ahol mindazok vannak, akik már eltávoztak tőled, barátok, családtagok, ősök.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma ismét csukott szemekkel kell hozzálátnod a programhoz, mert a Hold egész nap szünetel. Ma nagy belső tapasztalatokat szerzel, belsőleg gazdagodhatsz, és ezt senki nem veheti el tőled. Ma a múltból származó sebeid is meggyógyulhatnak. A Hosszú Holdszünet nagyon kifáraszt, menj el korán aludni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy boldog nap vár rád ma, ünnepeld hát meg! Csinálj magadnak programot, jót fog tenni a változatosság. Gyűjts új élményeket, tapasztalatokat, ez a boldogság titka erre a szombatra. Különben Uránusz bosszús lesz, és keresztbe tesz neked, ha nem törsz ki a hétköznapok unalmasságából.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold ma a Kos jegyében marad, de egész nap szünetel. Ez nem egyszerű dolog, mert egyrészt a Hold a Kos jegyében erőlteti a tempót, viszont a Holdszünet nyugalmat és csendet követel. Ha nem tudsz lépést tartani, húzódj vissza, és hagyd maguktól fejlődni a dolgokat.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: